Avoimet paikat

annina1

Tutustu avoimiin paikkoihin ja vapaaehtoistyömahdollisuuksiin ja tule mukaan! Voit tiedustella avoimia paikkoja ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia myös paikallisyhdistysten ohjelmavastaavilta tai osoitteesta office@fi.cisv.org. Huomiothan, että tapahtumakalenterissamme on tällä hetkellä ongelmia, joten kaikki paikalliset viikonloppuleirit, infotilaisuudet jne. eivät välttämättä näy kalenterissa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Päivitetty 3.10.2018


Paikallisyhdistysten avoimet paikat ohjelmissa 2018

Paikallisyhdistysten avointen paikkojen haku on virallisesti päättynyt, mutta hajapaikkoja on joissakin ohjelmissa edelleen jäljellä. Katso vapaana olevat paikat alta  – huomioi, että jäljelle jääneet paikat täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy! Tervetuloa mukaan luomaan unohtumattomia kokemuksia!

Vapaita leirin- tai ryhmänvetäjän paikkoja voit hakea täyttämällä materiaalipankista löytyvän Ryhmänvetäjien, leirinvetäjien ja junioriohjaajien hakukaavakkeen sekä kaksi suositusta. Palauta kaavakkeet mahdollisimman pian yhteyshenkilölle, jonka sähköpostiosoitteen löydät avoimen paikan yhteydestä alla. Samasta osoitteesta voit kysyä lisätietoja avoimesta paikasta.


CISV Lappeenranta

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Lappeenrannan toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.lpr@fi.cisv.org


CISV Tampere

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Tampereen toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.tre@fi.cisv.org.


CISV Naantali

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Naantalin toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.nli@fi.cisv.org.


CISV Helsinki

Ei avoimia paikkoja

 

Tilaa CISV Helsingin uutiskirje: http://eepurl.com/bNSiCb

Tervetuloa mukaan CISV Helsingin toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.hki@fi.cisv.org.


CISV Porvoo

Avoimet paikat IYM-leireillä 14-15-vuotiaille

  • 1 nuori IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2018 – 04/01/2019. Lisätietoja: youthmeeting.prv@fi.cisv.org.

Avoimet paikat leireillä yli 21-vuotiaille

  • Ryhmänvetäjä IYM-leirille, joka järjestetään Suomessa 28/12/2018 – 04/01/2019. Lisätietoja: youthmeeting.prv@fi.cisv.org.

 

Tervetuloa mukaan CISV Porvoon toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.prv@fi.cisv.org.


CISV Vaasa

Ei avoimia paikkoja

 

Tervetuloa mukaan CISV Vaasan toimintaan! Jos haluat tulla mukaan vapaaehtoisena, talkooapuna jne. ota yhteyttä osoitteeseen: board.list.vsa@fi.cisv.org.


Kansallisen tason vapaaehtoistyömahdollisuudet

Koulutuskomitea etsii uusia jäseniä tammikuusta 2019 alkaen! Mikäli olet innostunut liittymään iloiseen koulutusporukkaamme, joka suunnittelee ja toteuttaa koulutuksia kansallisella tasolla ja myös pienemmille porukoille (esim. staffi-kouutuksia), lähetä lyhyt viesti osoitteeseen training.committee@fi.cisv.org ja kerro vähän itsestäsi sekä siitä, miksi haluaisit mukaan komiteaan. Aikaisempi koulutuskokemus ei ole tarpeen, vaan into ja mahdollisuus olla mukana ainakin vuoden ajan riittävät mainiosti.

Ohjelmakomitea etsii vahvistusta! Tykkäätkö hifistellä scrapbookien kanssa, sinulla on aina täydellisesti täytetyt formit ja osaat kaikki village-aktiviteetit ulkoa? Tai oletko paikallisyhdistyksen aktiivi ja aina halukas innovoimaan uusia mosaic-projekteja cisviläisille? Vai haluaisitko kenties tukea paikallisyhdistykset leirisuunnittelun kanssa ja auttaa tulevia staffeja luomaan ikimuistoisia leirejä? Suomen CISV-liiton ohjelmakomitea etsii uusia jäseniä täydentämään rivejään ja erityisesti kaipaisimme Village- tai Mosaic-asiantuntijaa sekä Suomessa järjestettävien leirien tukihenkilö.

Ohjelmakomitea vastaa kaikkien virallisten CISV-ohjelmien asiantuntijuudesta sekä toimii linkkinä paikallisyhdistysten ja kansainvälisen CISV:n välillä. Komitea vastaa seuraavista ohjelmista: Village-leirit, Step Up -leirit, IYM -leirit, perhevaihdot, seminaarileirit, Mosaic-projektit sekä IPP -vapaaehtoisprojektit. Lisäksi komitea tukee Suomessa kyseisiä ohjelmia järjestäviä paikallisyhdistyksiä järjestämiseen sekä kasvatukselliseen sisältöön liittyvissä kysymyksissä, ja tekee yhteistyötä koulutus- ja riskienhallintakomiteoiden kanssa. Kaipaatko vielä lisätietoa ohjelmakomiteasta tai vastuutehtävistä? Ole yhteydessä komitean puhenjohtajaan Saraan (sara.frankenhaeuser@fi.cisv.org).

Viestintäkomitea kaipaa riveihinsä somenikkaria! Toisin sanoen henkilöä, joka huolehtisi CISV Finlandin facebookista ja instagramista sekä tietty mistä tahansa kanavasta niiden jatkoksi haluaa lisätä! Sisältöjä voimme miettiä yhdessä, mutta kanavien päivittäminen olisi somevastaavan käsissä. Lisätietoja saa sähköpostitse information.committee@fi.cisv.org.

Riskienhallintakomitea (RM-komitea) etsii riskienhallinnasta kiinnostuneita asiantuntijoita tiimiinsä

Riskienhallintakomitean päivittäisen työn tukena toimii asiantuntijatiimi, johon RM-komitea voi tarvittaessa olla yhteydessä. Jos sinulla on osaamista alasta, jonka uskot hyödyttävän RM-komiteaa ja olet valmis vastaamaan kysymyksiimme tarvittaessa, niin ilmianna itsesi rohkeasti Minnalle (minna.raisanen@fi.cisv.org)! Tässä on oiva tilaisuus auttaa rakasta järjestömme omalla ammattitaidollasi.

“By bringing young people together in a spirit of tolerance and understanding, we help to lay the foundation for a peaceful tomorrow."

Kofi Annan, former UN Secretary General, CISV Seoul Symposium 2000.